fbpx

100% GRATIS EXCEL-KALKYL SOM VISAR HUR MYCKET MER DU KOMMER TJÄNA

 

FÅ KUNSKAP OM HUR DU FÅR UT MEST UTAV DIN TID 

VÅR GENERÖSA AFFÄRSMODELL GER DIG 84% AV ARVODET

CONNECTA MED OSS

MISSION

Krets mission är att höja statusen på ingenjörsyrket genom att erbjuda marknadens bästa villkor. 84% av arvodet tillhör konsulten.

Krets vill bidra till livslångt lärande som skapar högre kvalitet.

Krets satsar på innovation, vi är lyhörda för våra kunders behov och vårdar relationerna med våra leverantörer för att tillhandahålla och leverera bästa matchningen till industriföretag i hela Sverige.

VISION

Krets respekterar människor som individer, litar på dem genom att ge förtroende, stödjer dem
genom att se deras personliga kvaliteter och ger dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet. Krets sätter Konsulten i första rummet

Krets är innovatörer, pionjärer och utvecklas hela tiden. Vi utmanar för att finna nya och bättre lösningar. Därför skapar vi kvalitet.

MATCHNING

Krets har erfarenhet från att  jobba som konsulter på bolag som Atlas Copco, Epiroc och Sandvik. Krets styrka är detaljerad matchning som leder till inre motivation och driv som skapar långsiktigt värde för dig.

EXPERTIS

Hos Krets hittar ni kvalificerade drivna konsulter, som gör det lilla extra för att ge värde. Eftersom att de flesta hos Krets är egna företagare är vi extra måna om att bygga ett långsiktigt varumärke.

Testa oss och märk skillnaden.

VI SKÖTER DIN FÖRSÄLJNING

Ringa runt, boka möten, gå på möten och sälja.

Försäljning är lika delar en konst som den är en vetenskap där det finns tydliga metoder som maximerar chansen till försäljning och med detta även högre lönsamhet. Krets organiserar och leder säljuppdraget via de kanaler som är effektiva och ger resultat för dig, genom marknadsföring online, mässor och bokade fysiska kundmöten.

Vi på Krets har drivit operativ försäljning i 14 år och har goda industrikunskaper och ett brett kontaktnät av företag och konsulter.
Att lägga ut försäljningen på Krets är ett resultatfokuserat åtagande som ger ditt varumärke liv och långsiktig stabilitet, du kan därför koncentrera dig på ditt aktiva uppdrag och kompetensutveckling.

NÄR DU VILL HA RESULTAT OCH FOKUSERA PÅ DET VIKTIGA

Krets finns här för dig när du kanske själv vill men inte vet hur. Att jobba med försäljning kräver kunskap, tid och engagemang. Om du överlåter den delen till oss ger vi dig just det – kunskap, tid, engagemang och givetvis resultat. Du får regelbundna uppföljningar under tiden som du själv kan fokusera på din kärnverksamhet. Du får en effektiv säljavdelning från dag ett.

VI HJÄLPER DIG

  • Krets erbjuder administrativ hjälp vid registreringen av ditt bolag, samt en guide som stödjer dig på vägen från tanke till första fakturerad timme.

 

  • Krets ger råd och hjälp ifall du vill sköta din bokföring själv. Alternativt kan du lägga ut hela bokföringen på entreprenad till en partner som Krets förmedlar.

 

  • Krets visar och tydliggör de ekonomiska fördelarna att jobba som egen i detalj, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

STARTA

Att starta eget AB är enklare än du tror genom det välutvecklade steg för steg verktyget på verksamt.se. Vid den omsättning som genereras vid arbetande som teknikkonsult är det rekommenderat att redan från start jobba genom just denna  bolagsform.

För att förenkla processen finns Krets till som stöd och erbjuder en kostnadsfri guide för dig som är intresserad av börja hos Krets.

Några fördelar med ett eget AB:

  • ”Högre brytpunkt” för statlig skatt genom utdelning.

 

  • Valfrihet att ta ut leasingbil efter eget önskemål.

 

  • Mer generös friskvård, du bestämmer själv.

 

  • Möjlighet att ta ut skattefritt traktamente vid uppdrag på annan ort.

VARFÖR INTE JAG? VARFÖR INTE NU?

Krets är fritänkande och satsar för framtiden, ta kontakt med oss nu för en kort introduktion av våra värderingar och hur vi jobbar.