Driven utvecklare fann utveckling i vår Krets!

Per Edin är en erfaren systemutvecklare. Vi träffar honom för en kort pratstund kring vad samarbetet med Krets gett honom.

Inom vad har du utvecklats i ditt senaste uppdrag via Krets Consulting Group?

Jag ville få en djupare inblick i hårdvarunära programmering som jag är extra intresserad av, vilket jag också blivit bättre på. Det känns stimulerande att kunna utvecklas inom något jag är intresserad av.


Vad ville du bli bättre på?

Jag ville lära mig mer kring kundens affärs och produktutbud. Jag tycker att det är viktigt att verkligen förstå kunden och deras affär – även om jag mestadels kommer i kontakt med deras kod.


Hur upplever du att resultatet blev?

Jag kan titta tillbaka och se att jag nu förstått hur saker hos kunden faktiskt hänger ihop. Jag kan också se att det jag gjort har bidragit till en större nytta. På det hela taget känner jag mig nöjd, jag ville bli bättre på hårdvarunära programmering hos en kund där jag kände ett intresse för deras affärsmodell och produkter, Krets hjälpte mig nå den utvecklingen.


Programmeringsspråk som använts?

C++ och QML.

 

Per Edin

C++

C

Databaser / SQL

Informationsarkitektur

Ardurino

QML

https://krets.nu/wp-content/uploads/2020/02/itablogo2.png

ITAB skapar butiker där dina kunder trivs

ITAB är en av Europas främsta leverantörer av butikskoncept, butiksinredningar, kassadiskar, belysning och butiksutrustning. De skapar varje dag kundunika, nyckelfärdiga butikskoncept, exklusiva, varumärkesbyggande miljöer och shop in shop-koncept samt effektiva apotek.